Poza profil PRELUCRATA

Sunt Gabriela Lacramioara Marginean, economist de profesie si natura este marea mea dragoste.

Cu 10 ani in urma, mi-am dat seama ca “Sanatatea este darul cel mai frumos si mai bogat pe care natura stie sa-l faca” (Michel de Montaigne), deoarece in urma unui deces familiar m-am imbolnavit si doar cu ajutorul plantelor am reusit acolo unde medicina a dat gres.

In acest an mi-a fost prezentata compania Life-Care, o companie pentru care Natura este cea care detine solutiile pentru o viata mai sanatoasa si unde poti fi “Fericit in fiecare zi!”

Am ales sa ma alatur echipei Life-Care, sa promovez un stil de viata sanatos si sa fiu fericita in fiecare zi alaturi de oameni minunati si inconjurata de miracolele naturii.

Cred ca acest an 2020 a marcat pentru toata omenirea inceputul unei ere diferite si sper din tot sufletul ca aceasta diferenta sa fie o legatura sanatoasa intre OM si Natura.

Cu ajutorul Life-Care sper sa ajut cati mai multi oameni din jurul meu sa fie fericiti si sa invete sa creeze aceasta legatura sanatoasa cu natura.

Sper ca si tu sa vrei sa fii fericit! Vino in echipa mea!

Construieste-ti fericirea cu mici schimbari in viata ta care sa-ti aduca mari satisfactii si nu uita ca sanatatea este darul cel mai de pret!